Лого
Тетраком Интерактивни Решения
Languages
English Bulgarian
В наше лице имате партньор, на който се довериха ЕК, НАТО, ISN ETH Цюрих. Ще подпомогнем вашия бизнес с технологии за събиране, анализ и управление на многоезични данни
Нашите референции»НАТОISN ETH Цюрих

Наши клиенти

Clients list
 • International Security Network

  http://www.isn.ethz.ch/
  http://www.isn.ethz.ch/

  Мрежата за международни отношения и сигурност (ISN) е водеща в световен мащаб услуга с отворен достъп до информация за професионалисти в сферата на Международните отношения и сигурността.

  От 1994 - годината на основаването им - до днес мисията на ISN е да насърчава обмена на знания, обучението и сътрудничеството в областта на Международните отношения и сигурността. За целта ISN изгражда портфейл от висококачествени информационни услуги със свободен достъп, предоставя консултации по дистанционно (електронно) обучение, технологии, продукти и услуги за електронно съдържание; домакин е на всеобхватна програма за обучение по сигурност на разузнавателната общност, както и предлага техническа, редакционна и административна поддръжка на кръг от онлайн общности.

 • НАТО / Програма "Партньорство за мир"

  http://www.nato.int/issues/pfp/

  Партньорство за мир (PfP) е основна инициатива на НАТО, представена през януари 1994 г. Програмата има за цел да засили сътрудничеството и стабилността в Централна и Източна Европа, като същевременно увеличи оперативната съвместимост между Партньорските нации и НАТО.

  Главните цели, които нациите, участнички в "Партньорство за мир" преследват са прозрачността в националната отбрана, процесите на планиране и бюджетиране, осигуряване на демократичен контрол на отбранителните сили, създаване на оперативно съвместими сили и командващи / контролни структури, както и подготовката на нациите-участнички да участват и да си сътрудничат в операции под ръководството на НАТО.

  Понастоящем членки на "Партньорство за мир" са 23 държави, разположени в Европа, Централна Азия и Африка.